Dit weekend en vakantie
Door: Tuur
Blijf op de hoogte en volg Blote Billen Weekend
14 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam
Verkeer op de A28 is redelijk rustig, de IJssel staat redelijk hoog!
Vraagje, zijn er plannen voor dit weekend, poker? Biertje? Wellicht deze twee combineren?
Daarnaast ben ik even aan het bekijken wat ik wil gaan doen deze vakantie. Zijn er meer mensen die nog niet weten wat ze gaan doen? Rn zin hebben in een Weekje Maison le Calpre http://www.happyhome.nl/Accommodatie/Frankrijk/Dordogne-limousin/Le-bardat/F-46700_6
of een paar dagen Praag, of Hiken in Schotland/ Ierland???
14 Maart 2007 - 13:57
Hidde:
Poker en biertje combineren klinkt goed. Ben ik wel bij. Wat betreft vakantie, frankrijk lijkt me mooi, hiken in schotland nog mooier. Maargoed, hopelijk zit ik op hawaii.
Aloha -
14 Maart 2007 - 15:05
Floris:
Ik ga ook voor de combi hoor. Tijd voor een nieuw potje onde het kopje 'Voor Vlieland heb je geen visum nodig' waarin u kunt wedden op de datum dat hidde aankomt op Hawaii. Ik denk 4 oktober 2007.
Ik ben er bij dit weekend, moeten even een locatie prikken met een tafel voor een potje poker, vrijdagavond dan maar? Zal altijd wel een van hoppe mannen werken niet waar, misschien is sieb zaterdag al weer terug?
14 Maart 2007 - 15:06
Floris:
14 Maart 2007 - 15:14
Florsi:
ik bedoel met de hoppe dat of bas of pieter er dus niet bij is dus -
15 Maart 2007 - 14:12
F:
Ok het is in principe zaterdag avond. Piet en tuur laten jullie ook even weten of jullie dan kunnen? -
15 Maart 2007 - 14:17
Tuur:
Ben erbij. Waar en hoe laat? -
16 Maart 2007 - 08:56
Hidde:
Yo Het is bij mij thuis, gezellie.
Ohja, op verzoek van Rob zijn jullie smiddags al welkom voor een lekker bakje koffie.
Maiiii