Onbezorgd Genieten!!!!
Door: Rob
Blijf op de hoogte en volg Blote Billen Weekend
29 September 2006 | Nederland, Utrecht
Als er niet meer gereageerd wordt na het weekend!! Dan ga ik er vanuit dat iedereen mee gaat!!!
Afterparty!!, Utrecht!! Om 11uur Disco Bowlen in neonlicht!! Met snelheidsmeter!!
In verband met reserveren effekes snel reageren!!!
29 September 2006 - 09:07
Sibren "the Dude":
Mannen, helaas heb ik dat weekend een beleidsweekend, als ik word aangenomen bij IRSP. Ik hoor het vandaag, dus het is nog even afwachten.... -
29 September 2006 - 11:56
Hidman:
Yo, een ploegdag activiteit ben ik totaal bij! maar ik zit op een dagje zwaluwhoeve niet te wachten.. -
29 September 2006 - 20:54
De Snode Senegalees:
GVD rob je bent er maar druk mee, met het organiseren van allerlei leuke uitjes. Ik wil nog even refereren aan mijn reactie op het bericht van robbie van 12 juli tjongstleden. Mijn voorstel om naar Mauritanie te gaan is gewijzigd, het wordt Gambia. Maar iedreen die wil is nog welkom.
Ik ben erg beniewd comment ça se passe avec vous! En réaction zal ik de volgende keer even een mooi verhaal schrijven over het leven hier in AFrika. Zal nu even aan mijn gezin hier proberen uit te leggen wat bowlen is. Ik denk dat ik het deel van de snelheidsmeter maar weglaat.