Theme song - Reisverslag uit Sigavé, Wallis & Futuna van Blote Billen Weekend - WaarBenJij.nu Theme song - Reisverslag uit Sigavé, Wallis & Futuna van Blote Billen Weekend - WaarBenJij.nu

Theme song

Door: Akkeren, van, licht 2002

Blijf op de hoogte en volg Blote Billen Weekend

28 Mei 2006 | Wallis & Futuna, Sigavé

Zo belangrijk is een goede themesong voor het lustrum.

Mijn suggestie:

Title: The Eve Of The War
Artist: Jeff Wayne featuring Richard Burton, Justin Hayward

En dan wel de lange versie van 9:06!

• 29 Mei 2006 - 15:42

#6:

pity, toch weer niet het hele nummer, wel een paar goede remixes (featuring A. Hopkins) daarentegen

• 29 Mei 2006 - 19:29

#7:

Because it's OK to be GAY!

• 30 Mei 2006 - 10:29

No.8:

Ik zeg:

TOTO, Africa

Vet, coole, heftige, mooie, romantische, stoere
    muziek uit de binnenlanden van zwart Afrika
    Niggers for live!
    eh ja

• 30 Mei 2006 - 23:27

Barry....:

heerlijk, er is weer iemand jarig. de vreugde die ik op zo'n moment in m'n buik voel is onbeschrijfelijk.......doe liever een doekje!

• 30 Mei 2006 - 23:28

James.....:

Gefeliciflapsteerd hidde...

• 30 Mei 2006 - 23:28

White......:

Ik hou van je......

• 30 Mei 2006 - 23:29

Bond......:

You will be always on my mind.....

• 31 Mei 2006 - 00:05

Gordon:

leef om te leven met een stralende lach....zet alle daagse zorgen opzij. Het leven is mooi voor jou maar ook voor mij!!!

Verslag uit: Wallis & Futuna, Sigavé

Are you ready for Madagascar.....?

23 Augustus 2008

foto's

29 Februari 2008

Waar en hoe laat?

26 Februari 2008

Weekend

05 Februari 2008

Hawai Boy let's hear from ya

24 Januari 2008

Slappe derrie
Blote Billen Weekend

Ja ja... de site bestaat nog steeds! Iedereen is er naar mijn weten bij op de geplande datum in Augustus. Pieter gaat die maandag daarna direct tijgeren door de modder op locatie, dus dat wordt even extra genieten! Als iedereen zijn iedeeen nou een beetje rondmaild dan kunnen we daar één uit pikken. Bijvoorbeeld: Ik wil graag naar Praag! lekker goedkoop zuipen of: Nee, ik wil graag naar Ameland! Met de blote billen in de duinen me helemaal suf blowen. Dus denk even na wat je wilt en wie weet wordt het ook nog echt wat. X Sib

Totaal aantal bezoekers 41950