Enkel ritje België! Is het wat? - Reisverslag uit Brussel, België van Blote Billen Weekend - WaarBenJij.nu Enkel ritje België! Is het wat? - Reisverslag uit Brussel, België van Blote Billen Weekend - WaarBenJij.nu

Enkel ritje België! Is het wat?

Door: Belg

Blijf op de hoogte en volg Blote Billen Weekend

12 Juli 2006 | België, Brussel

Ik ga woensdagmiddag 19 juli met de auto naar België! Zodat ik donderdag en zondag(wk finale)van Willemiek kan aanschouwen. De maandag er op reis ik door Frankrijk om met haar op vakantie te gaan.

Het lijkt mij mooi om nog even te chillen in België met enkele ploegleden. De overnachting zal plaats vinden in een tent. Er kunnen uitstapjes gemaakt worden naar antwerpen, Bruge, Brussel en strand. De treinrit terug zal 30e zijn(weekend ov bijna gratis. De camping zal niet meer dan 25e per persoon kosten.

Huib en Bas gaan waarscheinlijk al mee en pieter overnacht in ons omgeving in een hotel met zijn vriendin.

Dus.. als nog meer ploeggenoten mee gaan hoor met dit verstijn. Hoor ik het graag snel!

• 15 Augustus 2006 - 12:19

De Snode Senegalees:

Prima voorstel robbie! Ik kan jammergenoeg niet door verblijf elders. Sta echter altijd open voor nieuwe dergelijke voorstellen. Ik zelf denk eraan om ergens eind oktober nog een weekje in Mauritanie te vertoeven. Iedereen die mee wil moet maar even aan de Belg trekken. Ik heb een sterke behoefte aan enkele kansloze verhalen, kom maar door! Tuur heb je je hypotheek al bijna afgelost? Nog goede locaties gespot in Portugal Robbie? 90 kilo al in zicht Sieb? Bas binnen de vier jaar zijn P ingekopt?

Groeten uit Cybercafe Sarr, Thiaroye Azur

Verslag uit: België, Brussel

Are you ready for Madagascar.....?

23 Augustus 2008

foto's

29 Februari 2008

Waar en hoe laat?

26 Februari 2008

Weekend

05 Februari 2008

Hawai Boy let's hear from ya

24 Januari 2008

Slappe derrie
Blote Billen Weekend

Ja ja... de site bestaat nog steeds! Iedereen is er naar mijn weten bij op de geplande datum in Augustus. Pieter gaat die maandag daarna direct tijgeren door de modder op locatie, dus dat wordt even extra genieten! Als iedereen zijn iedeeen nou een beetje rondmaild dan kunnen we daar één uit pikken. Bijvoorbeeld: Ik wil graag naar Praag! lekker goedkoop zuipen of: Nee, ik wil graag naar Ameland! Met de blote billen in de duinen me helemaal suf blowen. Dus denk even na wat je wilt en wie weet wordt het ook nog echt wat. X Sib

Totaal aantal bezoekers 41986